رتبه 9 هوش - دانشگاه صنعتی شریف
رتبه 17 هوش - دانشگاه صنعتی شریف
رتبه 18 هوش - دانشگاه صنعتی شریف
رتبه 31 نرم افزار - دانشگاه صنعتی شریف
رتبه 31 علوم کامپیوتر - سیستم های هوشمند امیر کبیر
رتبه 36 هوش مصنوعی - دانشگاه صنعتی شریف
رتبه 37 هوش مصنوعی - دانشگاه صنعتی شریف
رتبه 40 معماری معماری کامپیوتر - دانشگاه صنعتی شریف
رتبه 52 علوم کامپیوتر - دانشگاه شهید بهشتی
رتبه 54 آی تی - امنیت امیر کبیر (شبانه)
رتبه 57 نرم افزار - دانشگاه صنعتی شریف ( شبانه )
رتبه 63 نرم افزار - دانشگاه تهران
رتبه 79 آی تی - تجارت الکترونیک دانشگاه علم و صنعت
رتبه 82 هوش مصنوعی - دانشگاه تهران روزانه
رتبه 84 آی تی - امنیت امیرکبیر (شبانه)
رتبه 87 آی تی - شبکه بو علی سینا همدان
رتبه 89 نرم افزار - دانشگاه شهید بهشتی
طبق آخرین اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی ( سراسری ) سال 1391 در تاریخ هفدهم خرداد ماه سال 91 آغاز و تا تاریخ 23 خردادماه ادامه خواهد داشت.
همچنین این آزمون در تاریخ دوم شهریور ماه سال 91 برگزار خواهد شد. دلیل این تاخیر به نسبت سال گذشته، تداخل زمان برگزاری آزمون با ماه رمضان اعلام شده است.
سَلامٌ عَلَیْکُمْ طِبْتُمْ فَادْخُلُوهَا خَالِدِینَ (73 سوره زمر)
سَلامٌ عَلَى مُوسَى وَهَارُونَ (120 سوره صافات )
سَلامٌ عَلَى نُوحٍ فِی الْعَالَمِینَ (79 سوره صافات )
سَلامٌ عَلَى إِلْ یَاسِینَ (130 سوره صافات )
سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ (5 سوره قدر )
سلامٌ قولاً من ربّ رحیم (58 سوره یس )
سَلامٌ عَلَى إِبْرَاهِیمَ (109 سوره صافات)
همانطور که استاد نیز فرمودند : باید وبلاگی ساخته شود و سپس در تحلیل گر گوگل مورد تحلیل قرارگیرد :
ابتدا جهت استفاده از ابزار گوگل باید وارد لینک زیر شده و با نام کاربری خود داخل کنترل پنل شد :
http://www.google.com/analytics/
پس از ورود به قسمت انالیز سایت باید پروفایلی حاوی اطلاعات وبلاگ مورد نظر درست کرد و سپس ادرس وبلاگ را در قسمت مربوطه وارد کرد که پس از این مرحله کدی ارائه می دهد که باید این کد را در داخل کدهای وبلاگ اضافه نمایید : وارد قسمت کاربردی وبلاگ شده و به ویرایش قالب بروید و سپس در قسمت HEAD کپی نمایید .
پس از این کار تمامی بازدیدهای وبلاگ شما نمایش داده خواهد شد .
حمد بن حسن جهرودی طوسی مشهور به خواجه نصیرالدین طوسی در تاریخ 15 جمادی الاول 598 هجری قمری در طوس ولادت یافته است. او به تحصیل دانش علاقه زیادی داشت و از دوران کودکی جوانی در علوم ریاضی و نجوم و حکمت سرآمد شد و از دانشمندان معروف زمان خود گردید. طوسی یکی از سرشناسترین و با نفوذترین چهرههای تاریخ فکری اسلامی است. علوم دینی و علوم عملی را زیر نظر پدرش و منطق و حکمت طبیعی را نزد خالویش بابا افضل ایوبی کاشانی آموخت. تحصیلاتش را در نیشابور به اتمام رسانید و در آنجا به عنوان دانشمندی برجسته شهرت یافت. خواجه نصیرالدین طوسی را دستهای از دانشوران خاتم فلاسفهای و گروهی او را عقل حادی عشر (یازدهم) نام نهادهاند.
خواجه نصیرالدین طوسی از نگاه علامه حلی
علامه حلی که یکی از شاگردان خواجه نصیرالدین طوسی میباشد، درباره استادش چنین مینویسد: خواجه نصیرالدین طوسی افضل عصر ما بود و از علوم عقیله و نقلیه مصنفات بسیار داشت، او اشراف کسانی است که ما آنها را درک کردهایم، خدا نورانی کند ضریح او را. در خدمت او الهیات ، شفای ابن سینا و تذکرهای در هیأت را که از تألیفات خود آن بزرگوار است قرائت کردم. پس او را اجل مختوم دریافت و خدای روح او را مقدس کناد.
ایجاد رصد خانه مراغه
وقتی که هولاکو به فرمانروایی اسماعیلیان در سال 635 هجری قمری پایان داد طوسی را در خدمت خود نگاه داشت و به او اجازه داد که رصدخانه بزرگی در مراغه ایجاد کند، که شروع آن از سال 638 هجری قمری بود. برای کمک به رصدخانه علاوه بر کمکهای مالی دولت اوقاف سراسر کشور نیز در اختیار خواجه گذاره شده بود که از عشر (یک دهم) آن جهت امر رصدخانه و خرید وسایل و اسباب و آلات و کتب استفاده مینمود. در نزدیکی رصدخانه کتابخانه بزرگی ساخته شده بود که حدود 400000 جلد کتب نفیس جهت استفاده دانشمندان و فضلا قرارداده بود که از بغداد و شام و بیروت و الجزیره بدست آورده بودند. در جوار رصدخانه یک سرای عالی برای خواجه و جماعت منجمین ساخته بودند و مدرسه علمیهای جهت استفاده طلاب دانشجو. این کارها مدت 13 سال به طول انجامید تا اینکه ایلخان هولاکوی مغول در سال 663 هجری قمری در گذشت. لیکن خواجه تا آخرین دقایق عمر خود اجازه نداد که خللی در کار آنجا رخ دهد و کوشش بسیار نمود که آن رصدخانه و کتابخانه از بین نرود.
ادامه مطلب...